حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی از جمله مصالح و موارد مورد استفاده در معماری و ساختمان سازی می باشد. این حفاظ ها از جمله حفاظ های نسل جدید هستند. که جهت تامین امنیت ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند. این حفاظ ها از میلگردهایی نوک تیز ساخته شده اند که با نظم و ترتیب خاصی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند.
این میلگردها به یکدیگر جوش داده شده و معمولا رنگ آمیزی می شوند. و به عنوان حفاظ شاخگوزنی به فروش می رسند. این میگردهای نوک تیز با شیوه ی قرار گرفتن خاصی که دارند. هر کدام به یک سمت رشد کرده اند و مانع از عبور افراد و حیواناتی مانند گربه ها از روی دیوار خواهند شد.
دلیل استفاده از حفاظ شاخ گوزنی
از آن جایی که حفاظ های قدیمی از امنیت و زیبایی کافی برخوردار نبودند. بسیار از معماران و طراحان از حصارهای نسل جدید استفاده می کنند. برخی از این حفاظ های نسل جدید عبارتند از: حفاظ شاخگوزنی ، حفاظ بوته ای ، حفاظ لاله ای و حفاظ نی زار. حفاظ شاخگوزنی با الهام گرفتن از شکل شاخ های گوزن ساخته شده است. و در بازار کشور ایران بسیار پر طرفدار است.
به طوری که امروزه بیش از ۹۰ درصد از حفاظ های تولید و استفاده شده در ایران، از نوع شاخگوزنی می باشد. این نوع حفاظ روی دیوار از سوی نیروی انتظامی کشور برای تامین امنیت تایید شده است. اگر حفاظ شاخگوزنی را بر روی زمین بگذاید.
عبور از روی آن غیر ممکن و یا بسیار سخت خواهد بود. شما می توانید این نوع حفاظ یا نرده روی دیوار را مورد استفاده قرار دهید. چرا که دزدها کمتر به سراغ خانه هایی می روند که بر روی دیوارشان از این نوع حصار استفاده کرده اند.
حفاظ بوته ای در برابر حفاظ شاخگوزنی
یکی دیگر از طرح های حفاظ روی دیوار ، حفاظ بوتهای می باشد. خصوصیت بارز این مدل، شاخک های نامنظم آنها می باشد.
به طوری که همگی به یک جهت هستند با ایجاد یک شبکه تو هم رفته، تقریبا عبور را غیرممکن میسازد.
در هر مترحفاظ بوتهای ۸۰ تا ۱۰۰ شاخک برنده و تیز از ساختمان شما محافظت میکند.
توجه کنید که از نگاه صنعتگران دو حفاظ بوته ای و حفاظ شاخگوزنی، از لحاظ امنیت تفاوت آنچنانی با هم را ندارند
ولی ازنظر هزینه، ظاهر و زیبایی، استحکام محصول نهایی، حفاظ شاخگوزنی موفق تر می باشد.
حفاظ لیلیوم چیست ، اهمیت حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ لیلیوم یکی از زیباترین حفاظ روی دیوار نسبت به سایر حفاظ ها می باشد. در طراحی حفاظ لیلیوم از گل زیبای لیلیوم ایده گرفته شده است.
علت این نامگذاری این می باشد که در باغ های گل لیلیوم به هیچ عنوان وارد شدن راحت نمی باشد. طراحی این نوع حفاظ به گونه ای است
که مانند گل لیلیوم، گل های پیازی شکل در پایین حفاظ دارد. می توان ارتفاع آن را به صورت دلخواه طراحی کنیم. یکی از پر کاربرد ترین حفاظ ها،
حفاظ لیلیوم می باشد که اکثر معماران و طراحان از آن استفاده می کنند. چرا که از نظر امنیت و زیبایی بسیار حائز اهمیت می باشد.
حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی مدل شمشاد: مدل شمشاد ناوک حفاظ بالاترین تقاضا را در میان دیگر مدل های این شرکت از سوی مشتریان داراست. از مهم ترین دلایل این امر طرح و هندسه کاربردی مدل شمشاد، به کارگیری میلگرد خاردرا در آن، تراکم و اتصالات بالا، عرضه در ارتفاع های مختلف متناسب با نیاز و سلیقه مشتریان است. پوشش رنگ الکترواستاتیک در تمامی طیف رنگ ها و مهم تر از همه قیمت مناسب آن است.
مدل شمشاد از لحاظ هندسه و قرار گیری قطعات در نوع خود منحصر به فرد است. و یک نوآوری بشمار می آید به گونه ای که قالب هندسه آن به شکل کاربردی حرف V لاتین می باشد . قرارگیری نیزه های این مدل از پایین به بالای آن رو به طرفین بشکل تقریباً عمودی است .
عمود بودن تعداد زیادی نیزه در طول سطح دیوار در پهنای نیم متر خطر بسیار زیادی را برای سارقین و ورود غیرمجاز افرادی که قصد بالا آمدن از دیوار و گذر از این حفاظ را دارند ایجاد می کند. همچنین مدل شمشاد از لحاظ تراکم دارای تعداد زیادی نیزه بوده. که با استفاده از جوش به یکدیگر بخوبی متصل شده اند .
رعایت اصل نفوذ ناپذیری در حفاظ شاخ گوزنی مدل شمشاد (خاردار)
حفاظ ایده آل از لحاظ نفوذ ناپذیری حفاظی است. که تا بیشترین حد اجازه بالا آمدن و نفوذ به بالای دیوار و قرار گیری بر روی سطح دیوار را به افراد برای ورود غیر مجاز ندهد. مدل شمشاد پهنایی تا ۵۰ سانتی متر دارد که با توجه به پهنای کمتر سطح دیوار که معمولاً بین ۲۰ تا ۳۰ سانتی متر است. اجازه قرار گرفتن به سارقین بر روی دیوار را نمی دهد .
همچنین سارقین برای بالا آمدن و قرار گرفتن بر روی سطح دیوار نیاز به گرفتن بخشی از حفاظ را دارند. اما مدل شمشاد بدلیل ساخته شدن از میل گرد خاردار این امر را بدلیل وجود خارهای برنده و نفوذ پذیر به سطح دست ناممکن می کند .
استفاده از میلگرد خاردار در حفاظ شاخ گوزنی مدل شمشاد (خاردار)
مدل شمشاد تماماً ساخته شده از میلگرد خاردار است . میلگرد خاردار محصول منحصر بفردیست که بدلیل وجود خارهای برنده از لمس و گرفته شدن آن جلوگیری بعمل می آورد. مدل شمشاد نیز بدلیل دارا بودن این ویٍژگی از بازدارندگی بالایی برخوردار است .
وجود تعداد زیادی خار علاوه بر افزایش ضریب امنیت مدل شمشاد ، تلفیقی بسیار زیبا از خار و برجستگی بر روی میلگرد با مدل شمشاد ایجاد میکند. که از لحاظ شکل ظاهری مدل شمشاد را منحصر به فرد می کند. وجود این میلگرد علاوه بر هندسه هدفمند در مدل شمشاد میزان خطر را حد زیادی برای سارقین افزایش داده است .
جوش CO2 در حفاظ شاخ گوزنی مدل شمشاد ( خاردار )
-تمامی اتصالات موجود در مدل شمشاد از نوع جوش CO2 می باشد که به کار گیری این جوش از ویژگی های اصلی ساخت مدل شمشاد به شمار می رود. جوش CO2 بدلیل آلیاژ بسیار سخت و نبود هر گونه منفذ در آن ،از استحکام بسیار بالایی برخوردار است.
–جوش CO2 در مدل شمشاد باعث می شود فشار وارده به قسمت های مختلف این مدل از ناحیه اتصالات بخوبی تحمل و دفع شود و مدل شمشاد مقاومت حداکثری را از خود در برابر فشار و تکان های وارده نشان دهد.
شستشو و پاکسازی مدل شمشاد پیش از رنگ
مدل شمشاد نیز مانند دیگر تولیدات ناوک حفاظ، پیش از رنگ آمیزی کاملا با مواد مخصوص شستشو داده می شود . و از مواد اضافه و چربی ها پاکسازی می شود. مرحله شستشو باعث می شود تمامی مواد اضافه از محصول جدا شود و رنگ به بهترین شکل بر روی مدل شمشاد فرار گیرد و ماندگاری و طول عمر بالایی داشته باشد.
پوشش رنگ الکترواستاتیک در حفاظ شاخ گوزنی مدل شمشاد ( خاردار )
-پوشش رنگ به کار رفته در مدل شمشاد همانند دیگر تولیدات ناوک حفاظ از نوع رنگ الکترواستاتیک یا همان کوره ای است. که ماندگاری و مقاومت بسیار بالایی را در برابر شرایط مختلف آب وهوایی داراست.
-همچنین طیف رنگ های ارائه شده در مدل شمشاد متنوع و چشم گیر است. مدل شمشاد در رنگ هایی به مانند: قهوه ای سوخته و روشن ، سفید ،کرم ، مشکی ، زرد ، سبز ، قرمز و … عرضه می گردد.
-پیشنهاد ناوک حفاظ برای انتخاب رنگ محصول ، استفاده از رنگ های تیره و یا نزدیک به تیره است. رنگ های تیره درمواجهه با شرایط مختلف آب وهوایی عملکرد بسیار بهتری نسبت به رنگ های روشن و مخصوصا سفید از خود نشان می دهند.
پوشش کف حفاظ شاخ گوزنی مدل شمشاد ( خاردار )
پوشش کف مدل شمشاد پروفیل های ۳۰.۲۰ میلی متر است که این پروفیل ها در ابعادی به طول ۲ متر طول می باشند. و مدل شمشاد بر روی آنها قرار داده و با استفاده از جوش به آن متصل می شود .
سایز های تولید شده حفاظ شاخ گوزنی مدل شمشاد (به ارتفاع).
ارتفاع ۵۰ سانتی متر : مناسب برای دیوارهایی با ارتفاع بلند و استفاده برروی حفاظ های قدیمی با پایه های ایستاده و از پیش کار شده.
ارتفاع ۶۰ سانتی متر : مناسب برای دیوارهایی با ارتفاع بلند.
ارتفاع ۷۰ سانتی متر : مناسب برای دیوارهایی با ارتفاع نسبتاً بلند و متوسط.
ارتفاع ۸۰ سانتی متر : مناسب برای دیوار هایی با ارتفاع متوسط ( اکثر دیوار ها ).
ارتفاع ۹۰ سانتی متر : مناسب برای دیوارهایی با ارتفاع متوسط و نسبتاً کوتاه.
ارتفاع ۱۰۰ سانتی متر : مناسب برای دیوار هایی با ارتفاع کوتاه.
ارتفاع ۱۲۰ سانتی متر : مناسب برای دیوارهایی با ارتفاع کوتاه و یا خیلی کوتاه.
سایز پیشنهادی ناوک حفاظ
از آنجایی که ارتفاع بیشتر دیوارها در کشور ما اندازه ی متوسطی دارند. به این معنی که نه کوتاه هستند. و نه خیلی بلند سایز متناسب و استاندارد این قبیل دیوار ها در مدل شمشاد ارتفاع ۸۰ سانتی متر است. دلیل آن نیز ارتفاع و پهنای استاندارد آن متناسب با دیوار و همچنین قیمت مناسب تر آن نسبت به ارتفاع های بالاتر از این سایز می باشد.
چرا مدل شمشاد ( خاردار )
مدل شمشاد به علت هندسه هدفمند و کاربردی و همچنین ساخت آن با میل گردهای خاردار و استفاده از جوش ،پوشش رنگ الکترواستاتیک و طیف گسترده رنگ های عرضه شده در این مدل ،دارا بودن سایز های مختلف و متناسب به نیاز و سلیقه مشتریان و همچنین متناسب با نوع دیوار ، پهنای مناسب با سطح دیوار ورعایت اصول نفوذ ناپذیری ،مدل شمشاد را بعنوان یک پکیج کامل برای استفاده برروی انواع دیوارها نموده است.
حفاظ شاخ گوزنی
انسان ها در تمام طول تاریخ، مشغول محافظت از خود در مقابل سارقان بوده اند و تا به امروز این محافظت همچنان ادامه داشته است. زیرا در دنیایی زندگی می کنیم که مورد دزدی واقع شدن، بسیار عادی و همه گیر شده است. از کیف قاپی در کوچه و خیابان گرفته تا سرقت از منزل و… در نتیجه مراقبت از خانه دغدغه و مشغله ی ذهنی هر انسانی است. خانه ها در آن زمان از حفاظ شاخ گوزنی استفاده نمیکردند.
خانه، احساس تعلق، امنیت و آرامش را در ذهن و وجود ما می سازد. و حتما امنیت فضایی که در آن ساکن هستیم. و برای مدتی از روز وقتمان را سپری می کنیم بسیار با اهمیت تر از هرچیز دیگری است.
سارقین برای ورود به خانه به خاطر دزدی، از روشهای متفاوتی استفاده می کنند. بالا رفتن از دیوار روش قدیمی و مرسوم دزدان است. و همینطور سرقت از طریق نقشه هایی که مدت ها برایش برنامه ریزی کرده اند. برای آشنایی بیشتر با مدلهای حفاظ شاخ گوزنی تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.
موضوعی که بسیار واضح است اهمیت حفاظت از این محل مهم و در اولویت قرار داشتن آن در زندگی هر انسان است.
حفاظ چیست؟
حفاظ از اولین و مناسب ترین ابزار های حال حاضر برای محافظت و ایجاد آرامش و امنیت برای خانه است. زیرا با پرداخت هزینه ای به نسبت مناسب، می توان از اتفاقات ناگواری جلوگیری کرد.
به فرض مثال وقتی از حفاظ بر روی دیوار و درب خانه خود استفاده کنید. چند درصد احتمال بالا رفتن از دیوار یا باز کردن لولای در خانه شما وجود دارد؟
استفاده این مصالح مستحکم و غیر قابل نفوذ. می تواند تا حد زیادی خیال شما را راحت کند.
وظیفه حفاظ شاخ گوزنی چیست؟
حفاظ، که عموما از فولاد ساخته شده است وظیفه حفاظت از سقوط و پرت شدن را دارد. همینطور جلوگیری از ورود دزدان و سارقان به فضاهای داخلی که از وظایف مهم حفاظ است. در نتیجه امنیت بزرگترین وظیفه ی حفاظ است. مردم این روزگار با کشیدن حصار و دیوار به دور ساختمان ها و باغ ها و محوطه محل کار یا سکونت خود، سعی بر حفاظت از حریم خصوصی و پابرجا کردن امنیت خود دارند.
انواع حفاظ
حفاظ ها انواع مختلفی دارند. مانند حفاظ استیل، حفاظ چوبی، حفاظ فرفورژه، حفاظ بانکی، حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ لیلیوم، حفاظ نیزار، حفاظ بوته ای و … که در ادامه به معرفی آن می پردازیم.
- حفاظ شاخ گوزنی:
از متداول ترین و مستحکم ترین نوع حفاظ که عموما مورد استقبال و استفاده قرار می گیرد. که در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت.
- حفاظ چوبی:
این نوع حفاظ ها بسیار جالب توجه هستند و عموما به علت زیباییشان مورد استقبال قرار می گیرند.
نوع مستحکم حفاظ که بسیار نیز متداول می باشد.
- حفاظ بانکی:
اصطلاحی است که برای این نوع حفاظ ها به کار می رود. به دلیل اینکه اولین بار برای بانک مورد استفاده قرار گرفت.
- حفاظ فرفوژه:
محبوبیت این نوع حفاظ به علت شکل ظاهری اش می باشد.
حفاظی با زیبایی منحصر به فرد و استحکام بالا.
- حفاظ آکاردئونی
حفاظ آکاردئونی نمونه ای دیگر از انواع حفاظ هایی است که امنیت بالایی دارد.
بهترین ویژگی یک حفاظ خوب:
در یک کلمه خلاصه می شود که با نامش نیز بسیار همخوانی دارد *محافظت* و همچنین:
- امنیت بالا
- کارآمد بودن در لحظه
- غیر قابل نفوذ بودن
و شاید به همین علت است که افراد به سراغ حفاظ می روند. هزینه کمتر ومفید بودن بسیار. استفاده از حفاظ در دیوار،تراس، بالکن، پنجره و … می تواند تا حد زیادی از خطرات متفاوتی از جمله سرقت جلوگیری کند.
حفاظ شاخ گوزنی
از متداول ترین و مقاوم ترین حفاظ های حال حاضر می باشد و مانند شاخ گوزن محکم و با وقار با پیچ و تابی زیبا، هم چشم هر بیننده ای را به خود جلب می کند. و هم مانع نفوذ سارقین و یا هر کسی که قصد تجاوز به حریم شخصی شما را داشته باشد می باشد.
یکی از پر کاربردترین انواع حفاظ ها، حفاظ های شاخ گوزنی می باشند. زیرا کارآیی و امنیت بالایی که برای هر خانه و هر شخصی را که به ارمغان می آورند بر هیچ کسی پوشیده نیست.
حفاظ شاخ گوزنی از میلگردها با شاخه های محکم و نوک تیز که برش خورده اند. و توسط جوش برق موناژ می گردد ساخته شده است. این حفاظ در ارتفاع ۵۰ الی ۱۲۰ سانت تولید میگردد و در رنگ های مختلف نیز یافت می شود.
ضریب امنیتی بالای این حفاظ ها خیال صاحبخانه را بسی بسیار آسوده نگه می دارد. استفاده از این مدل حفاظ در مکان هایی هم چون بالکن، دیوار و برای کلیه ساختمان ها، باغ ها، محوطه ها امکان پذیر است.
حفاظ شاخ گوزنی با توجه به گوناگونی در شکل ظاهری و همینطور استحکام و کارایی بالایی که دارد. توانست در مدت بسیار کوتاهی در بین افرادی که خواستار امنیت و آرامش برای زندگی خود هستند جایگاه ویژه ای پیدا کند.
حفاظ شاخ گوزنی مدل کلاسیک
حفاظ شاخ گوزنی مدل کلاسیک پهنایی در حدود 50 سانتی متر دارد. که ابتدا و کف حفاظ شروع شده و تا بالای آن ادامه دارد. و از آنجایی که پهنای دیوارها اغلب بین 20 الی 30 سانتی متر است. پیکان های این نوع حفاظ از طرفین به اندازه 10 الی 15 سانت به بیرون زده اند. که جایی برای ایستادن سارقین روی دیوار باقی نمی گذارد. این خصوصیات حفاظ شاخ گوزنی مدل کلاسیک را به یک حفاظ ایده آل برای نفوذناپذیری می کند.
مواد به کار رفته در حفاظ شاخ گوزنی مدل کلاسیک
این نوع حفاظ با ضریب امنیتی بالا، از میلگردهای 9 سانتی متری ساخته شده است.تعداد بالای پیکان ها و تراکم بالای قطعات و اتصالات فوق العاده قوی این مدل، آن را به حفاظی نفوذ ناپذیر تبدیل کرده است.
جوش c02
از ویژگی های اصلی مدل کلاسیک استفاده از جوش c02 در تمامی اتصالات آن است. که به دلیل آلیاژ بسیار سخت و بدون کوچکترین منفذ، استحکام فوق العاده بالایی به مدل حفاظ شاخ گوزنی کلاسیک می دهد. جوش c02 فشاره وارده بر قسمت های مختلف حفاظ شاخ گوزرنی مدل کلاسیک به خوبی تحمل و دفع کرده و باعث می شود. این مدل از حفاظ، مقاومت بسیار بالایی در برابر تکان ها و فشارهای وارده از خود نشان دهد.
این نوع حفاظ دارای خصوصیات مثبت بسیاری است که باعث می شود خواهان زیادی داشته باشد:
تراکم میله های به کار رفته در این گونه حفاظ ها بالا بوده. که این امر نه تنها بر استحکام آن ها تاثیر گذار می باشد. بلکه امنیت بالای آن ها را نیز ممکن می سازد. میله های به کار رفته در ساخت این گونه حفاظ ها به سمت بیرون خم شده و همین ویژگی باعث می شود. ایستادن در کنار آن غیر ممکن شود. طول، عرض و تراکم میله ها نیز می تواند بر اساس درخواست مشتری متغیر باشد.
- برای ساختن محافظ برای دیوار، تراس، بالکن و… مهم ترین مولفه جنس موادی است. که به کار م رود. هر چه تراکم بیشتر باشد امکان نفوذ کمتر می شود و حفاظ شاخ گوزنی دارای تراکم بسیار بالایی است.
- نصب سریع و آسان( از سریع بودن و آسان بودن نصب این حفاظ بسیار شگفت زده خواهید شد)
- قیمت مناسب( به نسبت کیفیت و کارایی این حفاظ محکم و کارآمد هزینه بسیار مناسب می باشد)
- عبور از بالای این حفاظ ها تقریبا غیر ممکن است.
قیمت حفاظ شاخ گوزنی به عوامل مختلفی بستگی دارد از جمله:
حفاظ شاخ گوزنی حفاظ ثامن به نسبت حفاظ هایی که در گذشته بیشتر مورد استفاده قرار می گرفت. از قیمت بالاتری برخوردار است. اما این حفاظ به علت غیر ممکن ساختن عبور سارقان کارآمد تر است. و نیز به طبع قیمت بالاتری دارد.حفاظ شاخ گوزنی امنیت بسیار بالایی را ایجاد می کند. و به خاطر کیفیت بالایی که دارد می توان از این حفاظ سالها استفاده کرد.
- ارتفاع دیوار.
- تراکم حفاظ روی دیوار.
- رنگ مورد استفاده.
- پهنا (عرض) حفاظ محل نصب.
- نوع جوش به کار رفته.
نصب حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی در ابعاد و اندازه ها و تعداد شاخه های متعددی برای برقراری امنیت ساختمان و جلوگیری از ورود افراد غیر مجاز یا حیوانات به داخل محوطه ساخته و عرضه می شوند. که عموما روی دیوارها و گاها مقابل پنجره ها نیز نصب می گردند. در زمان های گذشته به جای استفاده از این حفاظ ها از سیم های خاردار استفاده می کردند. که در کنار برقراری امنیت از چندین نقطه ضعف از جمله عدم زیبایی روی دیوار ساختمان برخوردار بودند.
ولی امروزه با ساخته شدن حفاظ های روی دیوار از جمله حفاظ شاخ گوزنی، بوته ای، لیلیومی و … علاوه بر استحکام و مقاومت بالا، از نظر ظاهری نیز نمای خاصی به ساختمان می بخشند. پس بهتر است برای تهیه و خریداری آنها از شرکت های معتبری چون حفاظ ثامن خریداری نمایید. تا از داشتن حفاظی سالم و ساخته و رنگ شده با اصول صحیح ساخت .و رنگ آمیزی نانو، برای مدت زمان طولانی لذت ببرید.
حفاظ شاخ گوزنی
معمولا برای دیوارهای محوطه خانه ها، باغ ها و ویلاها و … به کار می روند از فولاد مقاوم و همچنین میلگردهای نمره 10 ساخته شده اند. که به دلیل داشتن شاخ های بسیار تیز و زیاد و در هم تنیده و همچنین خاصیت لرزان بودن آنها ( برخلاف حفاظ های نیزه ای که بسیار سفت و محکم هستند.)
امکان عبور هیچ جنبده ای را از میان شاخه های خود نمی دهند. ارتفاع این نوع حفاظ ها نیز بسته به محل نصب از 30 الی 140 سانتی متر متغیر است. حتی در صورتی که توسط کارشناسان نصب تایید شوند می توان ارتفاع حفاظ را بیشتر کرد.
حفاظ شاخ گوزنی از نظر شاسی
به دو دسته شاسی با پروفیل و شاسی با میلگرد تقسیم بندی می شوند.
گفته می شود شاسی های ساخته شده با پروفیل دوام و مقاومت بالایی دارند که بسته به سفارش مشتریان از پروفیل های با ابعاد متغیر استفاده می شود. در صورت تمایل به بالا بردن استحکام حفاظ ها بهتر است از پروفیل های با ابعاد 80 در 40 استفاده شود.
در حفاظ های با شاسی میلگرد نیز از دو عدد میلگرد شماره 10 که به صورت طولی در کنار هم قرار گرفته اند استفاده می گردد که مقاومت پایین تری نسبت به حفاظ های روی شاسی پروفیلی دارند ولی با این حال با قیمت ارزان تری آماده می شوند.
هر اندازه که ساخت استاندارد و با کیفیت حفاظ های شاخ گوزنی مهم است. اصول و استانداردهای رعایت شده در هنگام نصب آنها نیز بسیار ضروری و حائز اهمیت است.
نصب حفاظ شاخ گوزنی
برای نصب حفاظ ها ابتدا باید با انواع بسترهایی که قرار است این سازه ها روی آنها پیاده سازی شوند آشنا شویم. از انواع این بستر می توان مواردزیر را نام برد:
بسترهای با درپوش سنگی:
حدود 87 درصد از حفاظ های نصب شده روی این نوع دیوارها بوده است. این بسترها ضخامتی حدود 2 الی 6 سانتی متری دارند و به دلیل احتمال شکسته شدن آنها در هنگام نصب توصیه می شود. از پلیت در هنگام نصب درپوش استفاده گردد.
بسترهای با درپوش فلزی:
حدود ده درصد از کار نصب روی این نوع بسترها اجرا می شود. در صورتی که ضخامت درپوش بالاتر از دو میلی متر باشد. مشکلی در نصب پیش نخواهد آمد. ولی در ضخامت های کمتر از دو میلی متر به منظور ایجاد استحکام کافی حفاظ ها را به دیواری که زیر درپوش ها قرار دارد محکم می نمایند.
بسترهای بدون درپوش:
از این نوع بسترها می توان به دیوارهای ساخته شده با آجر فشاری اشاره کرد. که جزء مقاوم ترین دیوارها برای نصب حفاظ شناخته می شود چرا که هیچ فاصله ای بین دیوار وجود ندارد و کار نصب به راحتی انجام می گیرد. از دیگر انواع بسترهای بدون درپوش دیوارهای با بلوک سیمانی است. که جزء نامرغوبترین و سست ترین دیوارها برای نصب حفاظ هستند.
در صورتی که قصد نصب حفاظ روی این دیوارها وجود داشته باشد حتما باید بلوک های ردیف آخر را با ملات سیمان پر کنید. تا استحکام کافی حاصل گردد. دیوارهای با بلوک سفالی نیز از بسترهای بدون درپوش می باشند. که به هیچ وجه از استاندارد کافی برای نصب حفاظ ها برخوردار نیستند.
از انواع دیگر بسترهای موجود برای نصب حفاظ، بستر دیوارهای بتونی آماده و دیوارهای فلزی می باشد. که از مناسب ترین بسترها برای این امر مهم می باشند چون هم از مقاومت کافی برخوردارند و هم عاری از فضاهای خالی که مزاحم کار نصب می باشند هستند.
نصب حفاظ های شاخ گوزنی در بستر های مختلف:
حال که با انواع بسترها آشنا شدیم به بحث نصب حفاظ های شاخ گوزنی روی هر کدام از این بسترها می پردازیم.
اجرای حفاظ روی دیوارهای با درپوش سنگی:
یکی از نکاتی که قبل از نصب حفاظ ها باید مورد توجه قرار گیرند انجام صحیح زیرسازی این حفاظ هاست. بدین معنی که یک بستر محکم برای پیاده سازی حفاظ ها روی آنها ایجاد گردد. در این مورد از هر یک و نیم متر فاصله سوراخ هایی به قطر حدود 10 میلی متر ایجاد می گردد. سپس یکسری قطعات فلزی که به چهار پهلو معروف هستند .داخل این سوراخ ها کوبیده می شوند.
پس ار انتقال حفاظ ها روی دیوار با استفاده از این چهارپهلو، حفاظ ها و دیوار به هم متصل می گردد. سپس قطعات مختلف حفاظ ها را نیز به هم جوش می زنند تا یک سازه یکپارچه ایجاد گردد. پس از اتمام نصب عمل تمیزکاری محل جوش ها را انجام می دهند تا از زنگ زدگی از این محل ها ممانعت نمایند.
بررسی مسائلی که در این روش نصب ممکن است پیش آید:
برای یکسان کردن ارتفاع حفاظ در قسمت بالای درب ورودی و درب پارکینگ که در فواصل نزدیکی از هم قرار دارند. از شاسی کشی یکپارچه استفاده می گردد طوری که در باز و بسته شدن درب اختلال ایجاد نکند.
برای دیوارهای ممتد غیر یکنواخت که دارای لغازهایی می باشند. که ارتفاع آنها بالاتر از ارتفاع دیوار اصلی است. نیز می توان از شاسی کشی استفاده کرد. که در این روش بایستی فاصله لغازها از هم و همچنین ارتفاع آنها را نیز مد نظر قرار دهید.
روش دیگر اینست که از حفاظ های شاخ گوزنی با ارتفاع متغیر روی دیوار استفاده کنید. بدین صورت که اگر ارتفاع لغاز 30 سانتی متر است. و شما در نظر دارید ارتفاع حفاظ ها از روی لغاز 90 سانتی متر باشد. پس باید حفاظ ها را در دو ارتفاع 90 سانتی متری برای روی لغاز ها و 120 سانتی متری برای روی دیوارها انتخاب نموده و نصب نمایید.
برای دیوارهای پلکانی نیز توصیه می گردد حتما ارتفاع حفاظ ها را حداقل یک متر و حداکثر دو متر در نظر بگیرید. در صورت کم بودن ارتفاع در قسمت های پلکانی ارتفاع حفاظ ها کمتر شده. و امکان عبور سارقان را فراهم می آورد.
اجرای حفاظ های شاخ گوزنی روی دیوارهای با درپوش فلزی:
همانطور که ذکر شد درپوش های فلزی در دو ضخامت کمتر و بالاتر از 2 میلی متر ساخته می شوند که روش نصب بر روی هر کدام از آنها متفاوت است. در درپوش های کمتر از دو میلی متر باید درپوش را سوراخ کرده و مطابق دستورالعمل نصب روی درپوش سنگی کار را ادامه داد.
ولی برای درپوش های با ضخامت بالاتر از دو میلی متر نیازی به سوراخ کردن درپوش نبوده و به ساده ترین حالت ممکن می توانید کار نصب را فقط با یک جوش با درپوش اتصال دهید.
سایر نکات:
- حفاظ ها را بیشتر نزدیک به لبه خارجی دیوار نصب نمایید.
- سعی کنید قطعات حفاظ حداقل به طول 4 سانتی متر همدیگر را پوشش دهند. حفاظ ها را به صورت لب به لب کنار هم قرار ندهید.
- در صورت از پیش تعبیه شدن روشنایی هایی روی دیوار در صورتی که قابل برداشتن یا جابجا شدن باشند. می توانید آنها را برداشته یا کمی عقب یا جلو کشیده و کار خود را انجام دهید. در غیر این صورت می توانید روشنایی های را کامل برداشته و پس از نصب حفاظ ها، لامپ های LED در محل کار گذاشته و بدین ترتیب کار نورپردازی حفاظ های شاخ گوزنی را نیز انجام دهید.
در نهایت این که برای اطمینان از یک نصب استاندارد و اصولی می توانید به شرکت حفاظ ثامن سفارش داده و کار آماده شده با رعایت تمامی اصول نصب حفاظ را تحویل بگیرید.
در رابطه با انواع حفاظ های شاخ گوزنی چه می دانید؟
ایمنی و آرامش دو عنصری هستند که هر فردی در طول زندگی خود به آنها نیاز دارد. برای ایجاد این دو فاکتور اساسی روش های متنوعی وجود دارد که یکی از بهترین و کم هزینه ترین آنها استفاده از انواع حفاظ های روی دیوار است. امروزه بر خلاف زمان های قدیم که تنها از سیم های خاردار به عنوان محافظ استفاده می شد. چنان طرح های جذاب و استانداری در حال تولید است.
که افراد سوای از برقراری امنیت ساختمان خود، از این سازه ها برای زیباسازی نمای خانه خود نیز استفاده می نمایند. یکی از بهترین انواع حفاظ های روی دیوار، می توان به انواع حفاظ های شاخ گوزنی اشاره کرد که در اشکال و تراکم های متنوعی قابلیت تولید دارند که در مطلب زیر شما را با چندین مدل از آنها آشنا خواهیم کرد.
حفاظ شاخ گوزنی چیست؟
بهتر است قبل از پرداختن به موضوع انواع حفاظ های شاخ گوزنی، توضیح مختصری در رابطه با آن ارائه دهیم. حفاظ شاخ گوزنی یکی از بهترین و زیباترین حفاظ ها برای ایجاد امنیت ساختمان است. در ساختار محصولات مختلف این نوع حفاظ ها از میلگردهای با شماره های مختلف بسته به نوع سازه استفاده شده و در ارتفاع های مختلف 70،80، 90، 110 و 120 سانتی متری ساخته می شوند.
به دلیل تنوع زیادی که این سازه ها دارند و کیفیت، ظاهر، استحکام و امنیتی که برقرار می کنند. و همچنین قیمت مقرون به صرفه ای که دارند، نسبت به سایر سازه ها طرفداران بیشتری دارند.
انواع حفاظ های شاخ گوزنی:
حفاظ شاخ گوزنی مدل آبشاری
این حفاظ ها به دلیل داشتن ظاهری پله ای و آبشار مانند که در آن میلگردها به صورت مورب و ضربدری از میان یکدیگر عبور کرده اند. به این نام خوانده می شوند و در دومدل پایهدار و پایه کوتاه تولید می شوند. که در مدل پایه دار از پروفیلهای 20 در 20 به عنوان پایه استفاده می گردد.
در انواع حفاظ شاخ گوزنی آبشاری مدل پایه دار پایه ها چنان محکم و نزدیک بهم قرار داده می شوند که به هیچ وجه امکان نفوذ از میان آنها فراهم نخواهد بود. ساختار این سازه ها به گونه ای است که میلگردهای خم شده و تیز شده در قسمت انتهایی به طرفین قوس داده می شوند.
به گونه ای که این میلگردها پهنایی بیشتر از پهنای دیوار ایجاد کرده و به سارقان اجازه ایستادن در لبه دیوار را نمی دهند.
از سوی دیگر چون فضای خالی میان جریانهای آبشار وجود ندارد. بنابراین هیچ راه نفوذی برای ورود به ساختمان باقی نمیگذارند. پس می توان گفت ضریب امنیتی بسیار بالایی دارند. که از نظر هزینه نیز نسبت به برخی حفاظ های روی دیوار مناسبتر نیز می باشند.
از نظر ساختاری در انواع حفاظ آبشاری بدون پایه نیز نظم و هماهنگی به خصوصی دیده می شود. که معمولا مشتریان خاص خود را دارند.
حفاظ شاخ گوزنی مدل آفتابگردان
از دیگر انواع حفاظ های شاخ گوزنی می توان به حفاظ مدل آفتابگردان اشاره کرد که بدلیل شباهت ساختاری آن به گل آفتابگردان به این نام خوانده می شوند. میلگردهای به کار رفته در شاخه های این حفاظ ها از میلگرد شماره 12 بوده که در پهنای 50 سانتی متر تولید می شوند. که می تواند به طور کامل پهنای دیوار را پوشش دهند. شاخه های فرعی مختلف با استفاده از جوش CO2 به تنه ی اصلی متصل شده اند. و سرشاخه ها نیز با استفاده از همین جوش به خوبی به هم متصل شده اند.
به دلیل استفاده اتصالات محکم در این مدل، می توان گفت این حفاظ ها از مقاومت بالایی در برابر فشار و لرزش برخوردارند. همانطور که در شکل زیر می بینید. ظرافت به کار رفته در این سازه به حدی زیاد است که زمان و انرژی زیاد می طلبد.
با توجه به جهت گیری شاخه های این حفاظ در جهات مختلف و در پهنای وسیع.با استفاده از حفاظ آفتابگردان شما می توانید احتمال نفوذ سارقین به ساختمان خود را به صفر برسانید. به دلیل زیبایی ظاهری خاص و البته امنیت بالای حاصل از نصب حفاظ شاخ گوزنی مدل آفتابگردان. امروزه به یکی از پرفروشترین سازه ها تبدیل شده است.
حفاظ شاخ گوزنی مدل درختی
همان گونه که درختان جنگل محافظان خوبی در برابر وقوع سیل می باشند به نوعی می توان گفت انواع حفاظ شاخ گوزنی مدل درختی نیز محافظ خوب در برابر ورود افراد غریبه و ناآشنا به ساختمان شما می باشند. در ساختار این سازه ها از میلگردهای خاردار به عنوان سرشاخه های حفاظ و میلگرد های قوی شماره 12 به عنوان تنه و شاخه های اصلی حفاظ استفاده می شود.
این سازه ها از خاصیت بازدارندگی بسیار بالایی برخوردار هستند. چرا که روی هر شاسی دو متری به طور متوسط 4 درختچه کامل جای ساز می شوند. که به دلیل گستردگی شاخه های آن نیز امکان ایستادن هیچ شخصی روی لبه دیوار را فراهم نمی آورند.
از طرفی دیگر در ارتفاع های 60، 80 و 100 سانتی متری قابل اجرا می باشند. پس می توان گفت یکی از مطمئن ترین و ایمن ترین انواع حفاظ های روی دیوار می باشند.
برای جوش دادن قطعات سازه به هم از جوش CO2 که از کیفیت بالایی برخوردار است استفاده می شود. همانند سایر محصولات تولید حفاظ ثامن برای رنگ آمیزی این محصول نیز از پوشش رنگ الکتروستاتیک استفاده می شود. که باعث بالا بردن دوام و ماندگاری زیاد این سازه ها در برابر شرایط جوی آب و هوایی می گردد.
حفاظ شاخ گوزنی مدل شمشادی
قالب هندسه حفاظ مدل شمشاد به شکل 7 لاتین می باشد. و قرارگیری نیزه های آن نیز از پایین به بالای آن رو به طرفین به شکل تقریباً عمودی است. این مدل حفاظ ها در تراکم های بسیار بالا تولید می شوند. که با استفاده از جوش CO2 به یکدیگر بخوبی متصل شده اند. عمود بودن تعداد زیادی نیزه در طول سطح دیوار در پهنای نیم متر خطر بسیار زیادی را برای سارقین و ورود افراد غیرمجاز فراهم می کند.
با توجه به اینکه پهنای استاندارد هر دیواری حدود 20 الی 30 سانتی متر است. حفاظ مدل شمشاد با پوشش پهنایی تا حدود 50 سانتی متراجازه قرار گرفتن هیچ سارقی را روی دیوار نمی دهد. از سوی دیگر استفاده از میلگردهای خاردار در ساختار این سازه ها امنیت آنها را به چندین برابر افزایش می دهند. این سازه ها در ارتفاع های مختلفی که متناسب با دیوار های با شرایط مختلف است ساخته می شوند.
حفاظ شاخ گوزنی مدل کلاسیک
از دیگر انواع حفاظ های شاخ گوزنی می توان به حفاظ مدل کلاسیک اشاره کرد که یکی از مقرون به صرفه ترین انواع حفاظ های روی دیوار می باشند. شکل تمامی قطعات این حفاظ ها از لحاظ هندسه به شکل نیمه هلال است.
طوری که می تواند فشار وارد شده به خود را در تمامی سطوح به صورت یکنواخت تقسیم کند. این سازه ها از میلگردهایی که به صورت ضربدری از میان یکدیگر عبور کرده اند تشکیل شده است. که با استفاده از جوشکاری co2 بخوبی به یکدیگر جوش خورده اند.
پهنای این نوع حفاظ ها حدودا 50 سانتی متر است. که نسبت به پنهای سطح دیوار که به اندازه 20 تا 30 سانتی متر است. بخوبی تمام سطح دیوار را پوشش داده و اجازه ایستاندن هیچ فردی را روی دیوار نمی دهند.
این سازه ها طوری طراحی شده اند. که بدلیل متقارن بودن شکل کلی آنها و وجود میلگرده های شماره 9 تیز هم به سمت بالا و هم به سمت پایین، نه تنها در حین بالا رفتن از سازه بلکه در حین پایین رفتن سارقان از آن نیز اثر حفاظتی خود را اعمال می کنند.
حفاظ شاخ گوزنی مدل لالهای
این سازه ها در عین سادگی از زیبایی خاص و بی نظیری برخوردار هستند. در ساختار این حفاظ ها از میلگردهای شماره 10 که بسیار تیز و برنده شده اند استفاده می شود. این حفاظ ها در عرض 50 و ارتفاع 90 سانتی متری تولید می گردند.
رنگ آمیزی به صورت الکترو استاتیک در دمای 200 درجه سانتی گراد. و استفاده از جوش های CO2 و استفاده از میلگردهای خاردار این حفاظ ها را به یکی از ایمن ترین و مستحکم ترین سازه ها تبدیل کرده است.
با وجود تنوع بالای این حفاظ ها، شما می توانید بسته به نیاز و سلیقه و البته بودجه خود یکی از انواع حفاظ های شاخ گوزنی را به حفاظ ثامن سفارش دارده و در کمترین زمان ممکن، بهترین کیفیت از این سازه ها را تحویل بگیرید.
تفاوت حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای
امروزه برقراری امنیت و آسایش ساکنین هر ساختمانی با انجام یکسری اقدامات پیشگیرانه و نصب تجهیزات ایمنی حاصل می گردد. اکثر مهندسان و ساختمان سازها و حتی صاحبان خانه ها و شرکت ها با توجه به شرایط ایجاد شده که آمار سرقت بسیار بالا رفته است.
به استفاده از انواع تجهیزات ایمنی روی آورده اند. و با توجه به اینکه نصب و به کار بردن سایر روش های امنیتی هزینه های زیادی برای افراد در پی دارند. بنابراین تمایل آنها به نصب حفاظ های روی دیوار که یکی از راههای اولیه نفوذ سارقان به محل کار و زندگی افراد است بیشتر شده است.
امروزه تنوع انواع سازه های مورد استفاده روی دیوارها به قدری زیاد است. که معمولا هر فردی با هر سلیقه ای می توانید یکی از انواع آنها را متناسب با معماری نمای ساختمان خود انتخاب نماید.
از انواع حفاظ های آهنی بالای دیوار می توان حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ بوته ای، حفاظ نیزه ای، حفاظ لیلیومی و انواع دیگر این گونه حفاظ ها را نام برد. که با وجود اینکه همه ی این تجهیزات یک هدف مشترک دارند. و آن حفظ امنیت ساختمان است. ولی باز هم یکسری تفاوت هایی میان آنها وجود دارد. که در این مقاله سعی در بیان تفاوت حفاظ های شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای داریم. با ما تا انتهای مقاله همراه باشید.
همانطور که گفته شد حفاظ ها مدل ها و رنگ های متفاوتی دارند. که امروزه دو نوع از حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای جزء پرفروش ترین حفاظ های بازار محسوب می شوند. در ابتدا بهتر است یک تعریف کلی از هر کدام از این سازه ها داشته باشیم.
حفاظ های بوته ای
حفاظ بوته ای نوعی از حفاظ های خاردار می باشد. که جهت حفظ امنیت و همچنین زیبایی روی دیوار های آپارتمان ها استفاده می شود. شکل کلی این حفاظ الهامی از بوته های خارداری است. در بیابان ها می روید. همانطور که دست زدن به خارهای بیابان کاری دشوار و البته دردناک است. بنابراین با وجود این نرده ها نیز جسارت عبور از میان آنها نیز به صفر می رسد.
جنس این سازه ها از فلز و میلگرد های تیز و فرم داده شده است. که با دقت در کنار هم قرار داده و در سایز و اندازه های مهندسی شده به هم جوش داده می شوند. از جمله تفاوت های حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای می توان به پرتراکم و مستحکم تر بودن حفاظ های بوته ای نسبت به شاخ گوزنی اشاره کرد.
به قدری شاخه های این حفاظ ها تیز و برنده است. که حتی تماشای آنها ترس در وجود سارقان خواهد انداخت. و به آنها جسارت عبور از این شاخه ها را نمی دهد. بنابراین با نصب این نرده ها شما می توانید بدون نگرانی از ورود هیچ سارق و حتی جنبنده ای به مسافرت های چند روزه خود رفته و از سفر خود لذت ببرید.
برتری حفاظ شاخ گوزنی با حفاظ بوته ای
از دیگر دلایل برتری این سازه ها طراحی و ساخته شدن آنها از جنس فولاد گالوانیزه شده است. به همین دلیل از ساختار قدرتمند و محکمی برخوردار می باشد. و به خاطر ضد ضربه و ضد زنگ بودنشان دارای اهمیت خاصی می باشند. اتصالات حفاظ دیواری مدل بوته ای به گونه ای انجام می گیرد.
که به راحتی از هم جدا نمی شوند. از دیگر مزایای مهم این سازه ها در کنار امنیتی که حاصل می کنند. زیبایی خیره کننده آنهاست. که زیبایی خاصی به نمای ساختمان می بخشند. این حفاظ ها را علاوه بر روی دیوار های ساختمان می توان به عنوان حفاظ پنجره ها نیز استفاده کرد.
حفاظ های شاخ گوزنی
حفاظ شاخ گوزنی یکی از بهترین و زیباترین حفاظ هایی است که می توان برای ایجاد امنیت ساختمان استفاده کرد. این حفاظ ها انواع متعددی دارند. که در ارتفاع های مختلف 70،80، 90، 110 و 120 سانتی متری ساخته می شوند. و در ساختار آنها از میلگردهای با شماره های مختلف بسته به نوع سازه استفاده شده است. حفاظ های شاخ گوزنی بنا به دلایل متعددی چون کیفیت مناسب، ظاهر زیبا، استحکام و امنیت بالایی که برقرار می کنند.
تنوع زیاد و همچنین قیمت مقرون به صرفه ای که دارند. نسبت به سایر سازه ها طرفداران بیشتری دارند. از جمله تفاوت های حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای می توان به نظم شاخ ها در حفاظ شاخ گوزنی اشاره کرد. که از الگوریتمی منظم وتکرار شونده پیروی می کند.
این که می گوییم حفاظ بسیار منظم و دارای الگوریتم خاصی است به معنی عدم امنیت آن نیست. زیرا تعداد زیاد شاخه ها، عرض زیاد و همچنین نبود جای دست وارتفاع بالا، باعث جلوگیری از ورود سارقین شده و امنیت را بطور کامل برقرار میکند. شما می توانید انواع حفاظ های شاخ گوزنی با تراکم متفاوت را به حفاظ ثامن سفارش داده و در کمترین زمان ممکن بهترین و با کیفیت ترین محصولات را تحویل بگیرید.
مقایسه حفاظ شاخ گوزنی و بوته ای و موارد استفاده
در واقع می توان گفت حفاظ بوته ای از نظر ساختاری و ظاهری شبیه به حفاظ های شاخ گوزنی است. و شاید در اکثر موارد نیز تفاوت چندانی با همدیگر نداشته باشد. ولی در کل هر کدام دارای یکسری مشخصات و ویژگی های مخصوص به خود می باشند.
از جمله تفاوت های حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای می توان به نحوه قرارگیری خارها و به عبارتی میلگردها در ساختار آنها اشاره کرد، به عنوان مثال در حفاظ بوته ای خارها معمولا به صورت نامنظم جوش خورده و هرکدام به جهتی متفاوت رشد کرده اند.
به این ترتیب با ایجاد یک شبکه خاری نامنظم عبور سارقان از روی آن را غیر ممکن می سازد. در حالیکه در حفاظ های شاخ گوزنی که همانطور که از اسمش پیداست از شکل شاخ های گوزن الهام گرفته شده است، میلگردهای استفاده شده در ساختار آنها همانند شاخ های گوزن به صورت منظم و یکپارچه در کنار یکدیگر قرار می گیرند و به عبارتی با یک الگوی خاص طراحی و ساخته می شود.
هر دو حفاظ معمولا برای اکثر مکان ها قابلیت اجرا دارند. ولی از آنجاییکه تراکم این دو سازه کمی با یکدیگر تفاوت دارند. از انواع حفاظ های بوته ای بیشتر برای مکان های عمومی از جمله پایگاه های نظامی، فرودگاه ها، مدارس، هتل ها و … استفاده می گردد.
هر چند که نمونه هایی از آنها را در ساختمان های مختلف نیز می توان مشاهده نمود ولی از حفاظ های شاخ گوزنی بیشتر در ساختمان های مسکونی، اداری ، ویلایی و حتی برای بالکن ها و انواع فنس ها استفاده می شود.
حفاظ های بوته ای خاردار
حفاظ های بوته ای خاردار معمولا در تراکم های بسیار بالا تهیه می گردند. در حالیکه برای حفاظ های شاخ گوزنی بسته به محلی که قرار است این سازه ها نصب گردند می توان تراکم های بالا و یا پایین را سفارش داد.
از جمله تفاوت های حفاظ شاخ گوزنی و حفاظ بوته ای در برقراری امنیت و ایمنی می توان گفت تفاوتی بین این دو حفاظ وجود دارد. حفاظ های بوته ای به دلیل نامنظم بودن میلگردهای فرم دار در ساختارشان امنیت بیشتری را برقرار می کنند. هر چند اگر حفاظ های شاخ گوزنی نیز در تراکم های بالا تهیه شوند. قطعا ایمنی برابر با حفاظ های بوته ای خواهند داشت.
از لحاظ هزینه تولید، زیبایی و طول عمر مطمئناً حفاظ شاخ گوزنی مزایای بیشتری دارد. چرا که ارزانتر هستند و در صورت رعایت اصول استاندارد در ساختار آنها از جمله استفاده از جوش CO2، و استفاده از روش رنگ آمیزی الکتروستاتیک از استحکام و مقاومت بالایی نیز برخوردار خواهند بود.
ازلحاظ قیمت،حفاظ بوته ای اندکی گران تر از حفاظ شاخ گوزنی است. اما همانطور که گفته شد به علت شاخه های نامنظم وقابلیت ساخت در عرض های زیاد، امنیت بالاتری رانسبت به حفاظ شاخ گوزنی دارا می باشد.
خرید حفاظ شاخ گوزنی
حفاظ ثامن یکی از انواع گروه تولیدی صنایع فلزی می باشد. که به دلیل داشتن تجربه فراوان در ساخت انواع حفاظ های آهنی روی دیوار بر پایه اصول و استانداردهای جهانی، به یکی از قابل اعتماد ترین کارگاههای تولیدی تبدیل شده اند. شما مشتریان عزیز می توانید جهت کسب هر گونه اطلاعات و راهنمایی های لازم در رابطه با انواع حفاظ ها با کارشناسان محترم حفاظ ثامن تماس حاصل نموده. و راهنمایی هایی لازم را در خصوص مدل انتخابی خود و برآورد هزینه ها دریافت نمایید.